K. de Mooij Bouw

als kwaliteit telt
☎ 0645759153

Ons bedrijf

K. de Mooij Bouw is een vertrouwd adres voor al uw bouw- en kluswerkzaamheden. U moet daarbij denken aan zaken als het plaatsen van

– dakkapellen

– aanbouw

– uitbouw

– badkamers

– toiletten

-tegelwerk

-plaatsen/verplaatsen van keukens

– alle voorkomende timmerwerkzaamheden

-onderhoud

-bouwkeuringen en/of adviezen

Wij onderscheiden ons in de markt doordat wij alle werkzaamheden zelf voor u kunnen uitvoeren. U heeft dus één aanspreekpunt. Dat is voor u als klant natuurlijk niet alleen prettig maar zal zich ook als voordeel laten gelden in de totaal kosten. Het is dan immers niet nodig gebruikt te  maken van externe bedrijven die bepaalde werkzaamheden  verrichten.

Naast het bouwen van de badkamer kunnen wij ook het sanitair leveren en installeren en tevens zorgdragen voor het tegelwerk.

Ook hier valt voor u als klant veel voordeel te halen omdat we met verschillende sanitairleveranciers goede prijsafspraken hebben gemaakt.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail,  of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.