K. de Mooij Bouw

als kwaliteit telt
☎ 0645759153

In de media

Kwaliteitsvakmannen uit de regio op tv

 Bekijk de video!

Lekker Leuk Leven op SBS6

Website Keurmerk Kwaliteitsvakman

Wie op zoek is naar een goede vakman voor een klus in en om het huis, kan sinds een jaar terecht op de website www.kwaliteitsvakman.nl.   Daarop zijn vakmensen te vinden die  het keurmerk kwaliteitsvakman mogen voeren, een initiatief voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) van Zelfstandigen Bouw.

Het keurmerk bestaat nu ruim een jaar en twee keurmerkhouders van het eerste uur zijn binnenkort   op tv te zien: Niels Middelkoop van het gelijknamige bouwbedrijf uit Leiden en Kees  de Mooij van  K.de Mooij Bouw in Valkenburg. Zij werken bij veel klussen samen. ,,Dan kunnen we nog beter werk leveren, want wij vullen elkaar aan in kwaliteit.”

Adverteren om klanten te werven doen zij niet.  ,,Mond-tot-mondreclame werkt het beste,”, vinden Middelkoop en De Mooij.  En eigenlijk werkt het keurmerk ook zo, want  iemand kan het  alleen krijgen en houden als hij een goede beoordeling van klanten krijgt.  ,,Mijn klanten houden mijn kwaliteit hoog’’ zegt Kees de Mooij.,

Bij het keurmerk draait het om garanties voor de klant.  Mocht een klant niet tevreden zijn, dan kan hij een beroep doen  op de onafhankelijke geschillencommissie .  En kan de vakman, bijvoorbeeld door ziekte, de klus niet afmaken, dan doet het keurmerk  er alles aan om een gelijkwaardige vervanger te vinden.  ,,Mensen vinden dat belangrijk’’, zegt Middelkoop.

Kees de Mooij is blij met het keurmerk. ,,,Hiermee kan je je als zzp’er onderscheiden en de klant iets extra’s bieden.” Of het keurmerk hen klanten oplevert?  Dat vinden zij allebei lastig te zeggen.  ,,Maar ik denk wel dat het kan helpen een  opdracht binnen te halen’’, stelt Niels Middelkoop

De twee vakmannen komen zondag 17 maart aan het woord in het RTL-programma LifestyleXperience en op 21 april bij SBS6 in Lekker Leuk Leven.